Wie Zijn Wij

vdkolkhattem.nl is de website van Gert van der Kolk

Ik zit ruim 20 jaar in het stoffeerders vak, eigelijk al langer maar goed de jaren dat je als tiener met je vader mee loopt en opgroeit in het familiebedrijf telt niet mee zeggen ze dan. Mijn vader zei in de tijd: “als je een mooi vak wil leren beginnen we bij de basis de ondervloer want als die niet goed is …..” en zo is het eigelijk begonnen … vegen, vegen en stofzuigen en zorgen dat de ondervloer goed is.

Gert en Ineke van der KolkIk ben dus op gegroeit in de woning- en projectinrichting, eerst als hulp, later als leerlingstoffeerder, verkoper, inkoper, bedrijfsleider enz. Ik ken dus de kneepjes van het vak wel, als het nu gaat over de verkoop van tapijt, vinyl, marmoleum, gordijnen, zonwering of laminaat niets is ons onbekend. Zelfs nu het PVC erg in opkomst is gaan wij gewoon met de tijd mee. Kijkt u maar eens in de foto galerij voor impressies.

Sinds 2000 ben ik een stoffeerbedrijf begonnen (Stoffeerbedrijf VD Kolk met KvK nr.05065857 en BTW nr.101117292B01). Ik verwerk de vloerbedekkingen die winkels of klanten hebben verkocht of gekocht.

Het verkoop praatje en het geven van advies vond ik toch heel belangrijk en houd ik dan ook liever in eigen hand. Eigelijk doe ik alles zelf, ik adviseer, ik maak de prijs en natuurlijk het leggen en plaatsen maar bij grotere opdrachten kan ik gebruik maken van een netwerk van vakmensen.

Mail of bel ons als u van onze diensten gebruik wilt maken voor directe verkoop all-in van A merken direct uit de fabriek of alleen voor de legservice.

Met vriendelijk groet,
Gert vd Kolk

Stoffeerbedrijf VD Kolk
Hilsdijk 67
8051 KC Hattem
Tel/fax: 038-444 3320
Mobiel: 06-532 22 769