zonwering

Zonwering is er in veel soorten en maten. Hieronder een korte opsomming van de mogelijkheden.

Uitvalscherm

Een uitvalscherm is een traditioneel buitenscherm. Een goed en toch budget vriendelijk zonnescherm voor uw ramen.

 Afhankelijk van de eisen die u eraan stelt zijn er verschillende variaties mogelijk:

  • Soorten armen (vast, windvast tot extra stormvast.)
  • Bediening (bandopwinder, draaistang, electrisch)
  • Open of gesloten uitvoering(cassettesysteem)
  • Doekkeuze.

Vlakhangende buitenzonwering (screens)

In de volgende situaties zijn screens de beste oplossing:

  • Als er geen mogelijkheden zijn voor een uitvalscherm (ruimte of constructie van de gevel)
  • Als u vaak afwezig bent: Het scherm kan alle jaargetijden in neergelatend stand blijven: weer en wind hebben er geen grip op.

Screendoek bestaat uit geweven glasvezel en is open van structuur. Hierdoor wordt het zonlicht gefilterd  maar blijft het zicht naar buiten behouden. Van buiten naar binnen kijken is overdag bijna onmogelijk. De warmtewerende eigenschappen van een screen staan op een hoog niveau door zowel reflectie van warmtestraling als door de isolerende luchtlaag tussen het doek en de ruit. De constructie van een screen lijkt op die van een rolluik: Het doek glijd tussen 2 geleiders naar beneden. Ook bij screens is een uitgebreide keuze van doek en bedieningsmogelijkheden mogelijk.

Knikarmscherm

Een knikarmscherm is het ideale zonnescherm voor boven het terras.Het garandeerd een vrije doorloop onder het scherm en geeft uw terras een gezellig, kleurrijk en sfeervol aanzien.De uitvalshoek is verstelbaar en het de juiste volantkeuze hebt u zelf geen last van een laagstaande zon. Armlengte en Schermbreedte zijn afhankelijk van het type Schermen zijn leverbaar met armen van 150 tot 350 cm. De breedte is -afhankelijk van het type- onbeperkt aangezien meerdere schermen aan elkaar gekoppeld  kunnen worden. Voor het doek is er keuze uit meer dan 80 kleuren, strepen en dessins van een hoogwaardige kwaliteit, rot-en schimmelvrij.

 

zoekt u vertikale lamellen ,jaloezien rolgordijnen of buitenzonwering

 MAIL ONS